XXIII Proves Cangur 2018 – Una gran participació i resultats!!

Ja s’han publicat els resultats provisionals i al web http://cangur.org/ es publica el nom dels 6% millors de cada nivell. Felicitem a tots els que organitzant o participant han fet possible un any més aquest gran dia de les matemàtiques.

Felicitem explícitament a l’alumnat que ha quedat entre el 10% millor de Catalunya de cada nivell. 

Són un total de 77 alumnes del centre dels 338 alumnes amb els quals el centre va participar, és a dir el 22,78%.

En aquest enllaç els teniu relacionats. 

 

L’acte solemne de repartiment de premis de la prova Cangur 2018 a Catalunya se celebrarà el dia 15 de maig de 2018, a la tarda, al teatre Poliorama de Barcelona.

  • Com ja s’anunciava en els documents de difusió del Cangur 2018 a l’acte d’entrega de premis es conviden els 15 millors alumnes de cada nivell (o algun més si hi ha empats de puntuació), que hi poden assistir acompanyats de la família i d’algun representant del centre. Les invitacions es rebran a través del centre, per correu electrònic.
  • A més dels premiats, l’1% de millors puntuacions reben un diploma de menció honorífica i un obsequi, que els centres podran anar a recollir al seu CRP quan rebin l’avís. Per a aquests participants (que seran més de 1130) no és factible fer cap acte d’entrega de distincions.
El centre en té 16 persones entre aquest 1% (8 de 1r d’ESO, 3 de 2n d’ESO, 3 de 3r d’ESO i 2 de 1r de Batxillerat).
Moltes felicitats

No Comments

Post A Comment