Biblioteca

Horari sala d’estudi

De dilluns a dijous: 9:00 a 13:30 – 16:00 a 20:10

Divendres: 9:00 a 13:30 – 16:00 a 18:10

Tots els dies a l’esbarjo de diürn (11:00 a 11:30) i nocturn (18:10 a 18:30) la biblioteca romandrà tancada.

Horari préstec

Dilluns, dimarts i dijous de 14:30 a 15:30

Dimecres i divendres de 11:00 a 11:30

Novetats de tardor a la biblioteca

La tardor ens ha portat dos llibres nous a la biblioteca. Us els recomanem!

La Trena

Un fulgurant èxit editorial que ha estat durant mesos al capdamunt de les llistes de vendes i ha conquistat la crítica i el públic. Amb gairebé mig milió d’exemplars venuts i quasi trenta traduccions en curs, La trena va ser un dels fenòmens editorials de l’any 2017. En aquesta narració vibrant i commovedora, Laetitia Colombani aborda les històries de tres dones que, nascudes en continents diferents, comparteixen unes idees i uns sentiments que les uneixen en un poderós anhel de llibertat.

He gaudit molt llegint aquest llibre, les tres històries diferents tenen molt bon ritme i cada capítol em deixava amb una sensació de gran intriga que m’impulsava a continuar llegint. A més, m’ha encantat la relació que tenen al final les històries. Recomano molt aquest llibre, segur que us agradarà.
Tonet Wieczorek 4t B

Contra la sostenibilitat

Contra la sostenibilitat és un llibre d’assaig on l’autor ens presenta arguments per contrastar idees sobre conceptes com ecosostenibilitat, transició verda, transició ecològica, petjada de carboni,…, que des d’àmbits diversos del nostre entorn, des de la publicitat fins als discursos polítics, ens van inculcant. És modern dir que som sostenibles? Realment es pot sostenir la biosfera només fent un procés de transició energètica? O cal anar una mica més enllà i fer un canvi de model econòmic i social? Com gestionem la generació de diòxid de carboni que provoca l’escalfament global? Amb la lectura d’aquest llibre podreu tenir una visió alternativa que esperem que us faci reflexionar.

Andreu Escrivà és ambientòleg i divulgador científic.

Actualment és tècnic ambiental i treballa en projectes de canvi climàtic. Des de 2021 és membre del Grup d’Expertes i Experts d’Emergència Climàtica de Barcelona. També col·labora en diversos mitjans de comunicació, com la Revista Mètode, El País, Climàtica o El Temps.