Política de privadesa

INTRODUCCIÓ

A l’Institut Jaume Balmes, sensibilitzats amb les necessitats dels usuaris d’Internet i conscients de la importància de la rigorosa privacitat de la informació personal que ens confien, incloem aquesta declaració de privacitat amb l’objecte del fet que siguis conscient de la política en el tractament de les dades personals que s’obtenen dels visitants i usuaris.

Com a usuari, acceptes aquestes condicions pel sol fet de llegir, visualitzar o navegar en la web. Si no ho acceptes, has d’abandonar la web, sense fer ús de la web ni del seu contingut, i sense accedir a les pàgines enllaçades.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE DADES

El titular de la web i responsable del tractament de dades és l’Institut Jaume Balmes, amb NIE Q5855766A; per contactar pots emprar l’adreça de correu electrònic a8013111@xtec.cat o correu postal a Carrer Pau Claris 121, codi postal 08009 Barcelona, Barcelona.

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE DADES

En la nostra web, existeixen apartats específics on pots anotar les teves dades per rebre informació sobre actualitzacions de la nostra web o de les nostres activitats. Nosaltres t’assegurem que la informació que ens facilitis serà gestionada de manera confidencial.

Les dades s’emmagatzemaran mentre existeixi previsió del seu ús per a la fi per a la qual van ser recollides.

No es fan preses de decisions automatitzades amb les teves dades.

La web pot utilitzar cookies, consulta la nostra política de cookies.

LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT DE DADES

L’ús de les teves dades s’efectua perquè ens dones el teu consentiment per utilitzar les que ens proporciones en els formularis per un ús específic que s’indica en cadascun d’ells. Totes les teves dades només són necessàries per a usos concrets pels quals se’t sol·liciten, si no ho fas, aquests serveis no són possibles.

TRANSFERÈNCIES I CESSIONS DE DADES

Existeix un compromís ferm per part nostre que les dades que proporcionis a l’Institut Jaume Balmes, no seran venudes ni cedides a terceres persones, en cap concepte o circumstància, excepte consentiment exprés previ o obligació legal.

La nostra web conté enllaços cap a altres webs de tercers. L’Institut Jaume Balmes no es fa responsable per les polítiques i pràctiques de privacitat d’aquestes altres webs.

DRETS DELS INTERESSATS

Tens dret a accedir a la informació que sobre la teva persona estigui emmagatzemada en les nostres bases de dades, rectificar-la en cas d’errada, suprimir-la, limitar-la, oposar-te al seu tractament i retirar-ne el consentiment si aquest és el teu desig. Per fer-ho només has d’escriure un e-mail a l’adreça de correu electrònic: a8013111@xtec.cat des d’on et contestarem qualsevol consulta, comentari o aclariment que ens facis al respecte.

Per a més informació o reclamació, la web de referència de la Xarxa espanyola és l’Agencia de Protección de Datos.