XXIII Concurs de Traducció de la UPF

L’alumnat de 1r de Batxillerat que fa Alemany participa en el XXIII Concurs de Traducció de la Universitat Pompeu Fabra.

La Facultat de Traducció i Ciències del Llenguatge de la Universitat Pompeu Fabra convoca aquest concurs amb el propòsit d’il·lustrar la vitalitat de l’ensenyament del francès i l’alemany i promoure el multilingüisme a casa nostra. També té com a objectiu introduir la pràctica de la traducció de la llengua estrangera als centres de secundària per destacar- ne la importància en la nostra societat. El concurs compta amb la col·laboració del’Association de Professeurs de Français de Catalogne (APFC), l’Associació de Professorat d’Alemany de Catalunya (APALC), l’Institut Français de Barcelona i el Goethe- Institut.

El premi s’atorga a les millors traduccions realitzades per estudiants de tercer i quart d’ESO i de primer i segon de Batxillerat dels centres de secundària públics, privats o concertats de Catalunya i d’altres comunitats autònomes que tinguin el català com a llengua cooficial.

Els hi desitgem molta sort! Viel Glück!!

Contacta amb el centre

Contacta

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.