Calendari

Tasques del 20 al 24/4/2020 i altres informacionsMOLT IMPORTANT: Per accedir als materials no heu de demanar cap permís. Tots són públics i no us cal cap altre permís. 
Es recomana que l’obriu amb Documents de Google

Us fem arribar les tasques setmanals per a l’alumnat de cada curs. La informació de les tasques la trobareu:

– En una la carpeta, de qual us donem l’enllaç, trobareu les tasques proposades setmanalment: IJB TASQUES COMUNICADES
Dins de la carpeta trobareu un fitxer per a cada nivell i setmana. El nom del fitxer comença amb la data en format any+mes+dia [aaaammdd] seguida d’ESO1, …. ,o BTX2. Per exemple, els fitxers d’aquesta setmana s’anomenen així: 20200420 ESO1, …,202020420 BTX2
També ho fem arribar als delegats i delegades per assegurar-nos que tothom ho tingui.
El dimarts a la tarda penjarem al web del centre, la planificació de tasques proposades per a aquest 3r trimestre. Ho trobareu en un excel amb tantes pestanyes com assignatures tenen els vostres fills i filles.
– Al llarg d’aquesta setmana els vostres fills i filles que tenen alguna avaluació no assolida (de la 1a o 2a avaluació) rebran un correu personalitzat del seu professor/a on se li especificarà de quina manera podrà recuperar aquestes avaluacions i així no calgui esperar al juny. Aquestes recuperacions seran sempre abans del 15 de maig, on esperem que l’alumnat ja hagi pogut assolir totes les competències. Aquest és l’objectiu fonamental d’aquest 3r trimestre.
– Us recordem que les tasques setmanals a partir d’ara es poden lliurar fins el diumenge a la nit i no el divendres com fins ara. I que també hi ha la possibilitat de lliurar-les encara que sigui fora de termini..
– Dijous vinent 23 d’abril, diada de Sant Jordi, al web de l’Institut publicarem la resolució dels Jocs Florals i dels diferents concursos que organitzen els diferents departaments i farem el lliurament dels diplomes i dels vals (gentilesa de l’AMPA)
De la mateixa manera que heu fet fins ara, us demanem que seguiu en contacte amb el vostre professorat, tutors/es i diferents equips de coordinació. És la millor manera de conèixer la realitat de cada família i de cada alumne/a i poder fer així un bon seguiment i acompanyament tant a nivell emocional com de les diferents tasques proposades. 
No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol aspecte que cregueu convenient.
Salutacions i cuideu-vos molt
Equip Directiu

No Comments

Post A Comment