Calendari

Tasques del 14 al 17/4/2020 i altres informacions

MOLT IMPORTANT: Per accedir als materials no heu de demanar cap permís. Tots són públics i no cal que demaneu cap permís.
Es recomana que l’obriu amb Documents de Google
Benvolgudes famílies de diürn,

Esperem que les “vacances a casa” hagin servit per a desconnectar una mica de l’institut i que, malgrat la situació tan complicada, a casa estigueu bé, sobretot de salut!
Mentre no hi hagi noves indicacions per part de l’administració, seguirem proposant tasques setmanals per a l’alumnat de cada curs. Per a donar coherència i progressió a aquestes activitats, hem demanat als diferents departaments didàctics que facin una planificació pel que queda del trimestre.
Així doncs, la informació la trobareu:
– En una la carpeta, de qual us donem l’enllaç, trobareu les tasques proposades setmanalment: 
Dins de la carpeta trobareu un fitxer per a cada nivell i setmana. El nom del fitxer comença amb la data en format any+mes+dia  [aaaammdd] seguida d’ESO1, …. ,o BTX2. Per exemple,  els fitxers d’aquesta setmana s’anomenen així: 20200414 ESO1, …,202020414 BTX2
També ho fem arribar als delegats i delegades per assegurar-nos que tothom ho tingui.
– A finals de setmana penjarem al web del centre, la planificació de tasques proposades per a aquest 3r trimestre. L’estem acabant d’elaborar amb les noves instruccions/recomanacions del departament, i a finals de setmana el penjarem al web. Ja us avisarem.

De la mateixa manera que heu fet fins ara, us demanem que seguiu en contacte amb el vostre professorat, tutors/es i diferents equips de coordinació. És la millor manera de conèixer la realitat de cada família i de cada alumne/a i poder fer així un bon seguiment i acompanyament tant a nivell emocional com de les diferents tasques proposades. 

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol aspecte que cregueu convenient.

Salutacions i cuideu-vos molt

Equip Directiu
No Comments

Post A Comment