Festa de Sant Jordi 2022

Dia intens al Balmes amb la celebració de Sant Jordi com a protagonista.

L’activitat principal ha estat el lliurament dels premis dels Jocs Florals i les diferents actuacions que els acompanyaven. S’han llegit fragments de les obres guanyadores i s’han projectat els vídeos, cal·ligrames, fotografies… També s’han donat a conèixer els vencedors del Divendres a l’Esprint (que gaudiran d’un “Esmorzar de Forquilla”) i de les proves Cangur [veure RESULTATS]. Ha estat una estona plena de cançons, música, art i literatura.

A continuació us deixem els guanyadors i guanyadores dels diferents premis:

A més, l’alumnat de 3r d’ESO ha participat en una cacera de Dracs i l’alumnat de 1r i 2n d’ESO ha realitzat diferents tallers com, per exemple, Mandales, Paraulògic, Escape room virtual, Còmic i Danses del Món.

Al llarg del matí, s’han venut els famosos “Pastissos solidaris”, que ha preparat l’alumnat de 2n i les seves famílies, i s’han intercanviat llibres a la paradeta. Finalment, per la tarda, també s’ha fet un petit acte de lliurament de premis on hi ha participat l’alumnat de Batxillerat Nocturn.

Tot això ha fet que hagi estat un dia diferent, ple d’emocions. Volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta festa: alumnat, professorat, Comissió de Festes, AMPA, famílies… Properament publicarem totes les obres guanyadores. No us les perdeu!

Bona Diada de Sant Jordi!

Contacta amb el centre

Contacta

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.