Estudiants d’FP participen en un concurs internacional de programació

#HPCodeWars @insJaumeBalmes 
Sis estudiants del Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes del Balmes han participat aquest dissabte en un concurs internacional de programació patrocinat i organitzat per l’empresa HP a Sant Cugat.

El concurs s’anomena hp Code Wars i és el primer cop que ho fan a Europa. Han participat 307 alumnes de diferents instituts i l’idioma que s’ha fet servir a tota la jornada va ser l’anglès.

Els estudiants van estar tres hores seguides programant, trobant solució a 25 exercicis.
Mentrestant, els 60 professors, representants de la direcció d’HP, de la Facultat d’Informàtica de Barcelona i del Departament d’Ensenyament, ens vam reunir en una sala adjunta per discutir i fer propostes de com potenciar i introduir la programació durant tota l’etapa educativa dels estudiants, ja que s’ha demostrat que és una eina molt bona per desenvolupar moltes habilitats imprescindibles avui en dia.

La jornada va començar a les 09:00h i va acabar a les 18:00.
Per la tarda van haver castellers, sorteig i repartiment de premis amb presència de personalitats d’HP, de l’ajuntament de Sant Cugat i del Departament d’Ensenyament; i finalment demostracions de diferents productes d’HP i visita a les instal·lacions.

Una jornada de dissabte molt interessant i entretinguda i que serà una gran experiència a recordar pels estudiants.

Felicitats a HP de Sant Cugat per l’organització de l’event.

La notícia a tv3: vídeo

No Comments

Post A Comment