Comunicat a les famílies de diürn – 14/3/2020

Benvolgudes famílies,

Ens posem en contacte amb vosaltres per explicar-vos com gestionarem l’estratègia per tal que els nois i noies puguin continuar treballant alguns conceptes i competències de les matèries que estan cursant, durant el temps que l’institut resti tancat.

Hem de poder combinar el que se’ns diu des de la Conselleria sobre l’ensenyament a distància, amb el fet que els nois i noies han de poder continuar treballant i avançant en les diferents competències.

És per això, que aquest dilluns a les 20h, us enviarem a totes les famílies i als delegats i delegades de classe, un correu amb tota la informació sobre les tasques programades per a aquesta setmana. De la mateixa manera, el divendres 20, rebreu un altre correu amb la feina a fer la següent setmana.

Us recordem que tot el professorat, via programa de faltes o altres canals que s’hagin pogut establir, podrà atendre-us al llarg dels matins i aclarir possibles dubtes que pugueu tenir tant l’alumnat com les famílies.

De totes les coses se n’aprèn i fins i tot d’aquesta situació també en pot quedar un aprenentatge molt potent, relacionat amb la capacitat d’organització, de treball, de constància i d’autonomia dels nois i noies.

Salutacions

L’Equip directiu


No Comments

Post A Comment