Bona diada de Sant Jordi

Ens complau presentar-vos el recull dels treballs guardonats amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi del 2020.

La diada, és sens dubte la festa cívica i cultural més important del nostre país i és l’expressió d’una cultura integradora i de projecció cap al futur.
Estem molts contents de la quantitat i qualitat dels treballs presentats en els diferents concursos, tant pel que fa a la creació literària com a la sensibilitat estètica i més, tenint en compte, la situació actual. 
No és gens fàcil per a ningú, i tampoc pel nostre estimat alumnat al qual estem trobant molt a faltar. 
Malgrat tot, sabem que tots i totes estan fent un gran esforç d’adaptació i que de ben segur que, com us vam dir a l’inici del confinament, d’aquesta situació en podrà quedar un aprenentatge molt potent relacionat amb la capacitat d’organització, d’autodisciplina, de constància i d’autonomia dels nois i noies. 

Us fem arribar:
– La graella amb tot l’alumnat premiat, al que hem fet arribar un diploma personalitzat. Queda pendent el lliurament dels vals per quan ens puguem tornar a veure. IJB Premis dels jocs florals i altres concursos 23 d’abril de 2020
– Una Rosa

– Un record/imatge amb els treballs premiats: Sant Jordi sou vosaltres


Agraïm una vegada més a l’AMPA la seva col·laboració i recolzament i també al professorat que ens ha ajudat tant, especialment a l’Elisenda Vila, l’Esther Martínez i la Mireia Miralles que han coordinat i gestionat aquest lliurament.
I gràcies sobretot a l’alumnat que hi heu participat!

El curs vinent, aquesta diada, enmig dels actes de celebració del 175è aniversari,  segur que serà ben sonada.

Salut i cuideu-vos molt!

Bona diada de Sant Jordi!

Equip directiu
No Comments

Post A Comment