APSC: Recull del Projecte

Ha acabat un trimestre ple de nous projectes i sortides de l’APSC. Els alumnes de 4t d’ESO hem estat treballant de manera constant i volem compartir amb vosaltres un recull de tot el nostre treball:

Magic Line va organitzar una recol·lecta de diners venent esmorzars solidaris cada divendres a l’hora del pati.

Amnistia Internacional va estar treballant en la conscienciació dels alumnes de l’institut i van planificar una recollida de signatures per lluitar pels drets de persones que han estat tractades injustament.

En l’entitat d’Arrels, els alumnes van treballar en la sensibilització de les persones que dormen al carrer. Van estar recollint sacs, motxilles, roba d’abric… per a ajudar a persones sense llar.

El Banc dels Aliments va organitzar un recapte d’aliments que va tenir lloc entre el 12 i el 21 de desembre. Van recollir oli, pasta, llegums… i van encarregar-se de fer el recompte dels kg recollits.

L’entitat de l’AECC es va encarregar d’animar a la gent perquè s’apuntés a la VI edició de la Cursa Barcelona en Marxa Contra el Càncer. Ajudant així a donar suport a la lluita contra el càncer.

La Fundació Jubert Figueras va estar treballant en el recapte de diferents productes de neteja pels pisos de familiars desplaçats.

A Sant’Egidio els alumnes van quedar cada dimecres per a anar a xerrar i a fer diferents activitats amb les persones grans.

Els nostres companys de Padrins van organitzar diferents tornejos al pati gran, i cada divendres al pati petit els alumnes podien gaudir de l’esbarjo jugant a bàdminton i a jocs de taula.

Encara ens queda treball per fer en aquest trimestre que comença i tots nosaltres tenim més ganes que mai de continuar col·laborant.

Nosaltres, els Comunicadors Socials, us continuarem informant!

Contacta amb el centre

Contacta

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.