Activitats mes de juny

Ahir va finalitzar el 3r trimestre i per tant la 3a avaluació. Tal i com us hem anat informant, dimecres vinent us enviarem els butlletins de la 3a avaluació en el cas de l’ESO i dijous els de 1r de batxillerat. Als de 2n de batxillerat ahir també els vam fer arribar els butlletins finals.

Han acabat 10 setmanes que s’han fet molt llargues i on, a partir de la graella setmanal de tasques, hem volgut seguir acompanyant a l’alumnat en el seu procés d’aprenentatge. Esperem que el seguiment, acompanyament i retorns de les tasques hagi estat satisfactori.
És necessari que ens feu saber la vostra opinió amb l’enquesta que us vam enviar la setmana passada. La setmana vinent, l’alumnat també podrà fer la valoració d’aquests darrers tres mesos a través de l’enquesta que els enviarem dimarts i que respondran des de la tutoria al llarg de la setmana, en el cas de l’ESO.

Ara només ens queda fer el Treball de Síntesi a 1, 2n i 3r d’ESO, el Projecte de Recerca a 4t d’ESO, el Treball de Recerca a 1r de batxillerat i les classes de preparació per les PAU els de 2n de batxillerat. Esperem que, per a la majoria, aquest canvi de treball i el fet de treballar d’una manera més transversal i de forma col·laborativa esdevingui una activitat més agradable i enriquidora. 

Aquestes activitats (TdS de 1r, 2n i 3r d’ESO) i (PR a 4t d’ESO) es faran del 2 al 10 de juny i els dies 11 i 12 es faran les exposicions orals. Tot es farà en línia. Cada grup (entre 3 i 5 alumnes) tindrà un professor/a que és amb qui es connectaran diàriament i farà el seguiment i acompanyament del treball i dels alumnes. És molt important que mirin el correu diàriament i, si no es poden connectar a alguna reunió de seguiment, parlin amb el seu tutor o tutora de grup. Ara, més que mai, volem que ningú es quedi al marge i que tot l’alumnat pugui acabar el curs amb un bon regust de boca, treballant, aprenent i a la vegada passant-s’ho bé i gaudint del projecte i del treball en equip.


El tutor de cada grup de TS i PR ha compartit o compartirà una carpeta de Drive als membres del seu grup, en la qual podran editar els arxius que hi ha i aquells que aniran penjant els alumnes al llarg d’aquestes dues setmanes. 
Al llarg d’aquests dies els tutors de grup es posaran en contacte diàriament amb els nois i noies per videoconferència i els ajudaran a organitzar-se, tot fent una distribució de les tasques i del temps que tenen, i farà, també, el seguiment diari a la vegada que intentarà resoldre tots els dubtes que puguin anar sorgint.

Pel què fa a l’alumnat de 1r de batxillerat, ja hem avisat a l’alumnat, però també us ho fem saber a les famílies. Aquest mes de juny, han de poder avançar molt el seu treball, i per tant és necessari que quedin amb el seus tutors/es per saber en quina situació estan i com es poden organitzar al llarg d’aquestes 3 setmanes de juny.

A l’alumnat de 2n de batxillerat avui els hem fet arribar l’horari de les classes de preparació de les PAU, en la seva majoria videoconferències la primera setmana i amb la possibilitat de fer alguna classe presencial a l’institut a partir del 8 de juny.

Pel què fa al retorn a l’Institut, estem organitzant algunes activitats de caire voluntari per a l’alumnat de 2n de batxillerat i de 4t d’ESO a partir del dia 8 i per a la resta dels cursos segurament habilitarem un dia de la setmana del 15 al 19 de juny, perquè l’alumnat que ho vulgui pugui passar pel centre per rebre el retorn del TdS o PR, per acomiadar el curs amb la seva tutoria i per recollir aquelles coses que encara pugui tenir al centre (armariets, aules…) Quan aquesta informació sigui definitiva us la farem arribar.

Esperem que aquestes tres setmanes que queden, ens permetin acomiadar el curs com cal i l’alumnat pugui acabar gaudint, fent aquest projecte que els proposem.

Una vegada més, desitgem que estigueu bé i que mica en mica tothom pugui anar retornant a la “normalitat”

Salutacions

Equip Directiu


I recordeu el

Calendari fi de curs ESO i BTX1 – Juny 2020

[Notícia del 22/5/2020]
Benvolguda família d’alumnat d’ESO i BTX1

El temps avança, malgrat la situació excepcional actual, i ja s’acosta el final de curs. Us adjuntem  
…/…
No Comments

Post A Comment