6es Olimpíades de Geologia de Catalunya: ÈXIT ACLAPARADOR!

ÈXIT ACLAPARADOR!
Els alumnes de Ciències de la Terra i del Medi Ambient del nostre Institut han participat una vegada més en les olimpíades de Geologia de Catalunya. Enguany els ha tocat participar a la Facultat de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona, que juntament amb la Facultat de Geologia de la Universitat de Barcelona i l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa de la UPC són les tres seus de la província de Barcelona. S’estableix que els tres alumnes que representaran la província de Barcelona seran un de cada una de les seus organitzadores. En cas d’haver-hi més de 200 inscrits a Barcelona hi haurà dos equips a la final d’Alacant. En aquest cas el segon equip estarà format pels 3 millors classificats en puntuació de la demarcació de Barcelona, sigui quina sigui la seu en la que han participat. Com que enguany hi havia més de 200 participants, a més a més de la persona guanyadora de cada seu, també s’ha seleccionat un segon equip amb els tres millors qualificats de tota la província. Doncs bé, entre els quatre millor classificats de totes les seus, hi ha tres alumnes de l’Institut Jaume Balmes:
Gerard Torres, de segon de Batxillerat, guanyador absolut de totes les seus que, juntament amb els dos guanyadors o guanyadores de les altres seus, formarà part del primer equip.
Caterina Gilli, de segon de Batxillerat, ha obtingut el segon lloc de tots els presentats de la província de Barcelona, formarà part del segon equip, el dels millor classificats, juntament amb la tercera classificada, una alumna de l’Institut del Vallès, i…

Helena Ubach, de primer de Batxillerat, quarta millor classificada de tota la província de Barcelona

Als sis guanyadors de cada província, així com a un professor acompanyant, se’ls cobriran les despeses del viatge a Alacant, l’allotjament i la manutenció per participar a l’Olimpiada espanyola i gaudiran d’una sortida de camp al Geoparc de la Catalunya Central.

Els alumnes guanyadors rebran un Diploma acreditatiu i una subscripció anual a l’AEPECT la qual cosa dóna dret, entre altres beneficis, a rebre la revista “Enseñanza de las Ciencias de la Tierra” durant un any.

No Comments

Post A Comment