TIM Andorra 2017 de voleibol

El passat divendres 30 de juny una expedició amb  63 persones entre jugadors/es i entrenadors/es vam agafar un autocar davant l’instiut per anar a disputar el TIM Andorra 2017 de voleibol que es jugava el dissabte 1 i diumenge 2 de juliol, concretament a Escaldes i Encamp.

Era la primera vegada que anàvem a un torneig internacional, ja que anys anteriors vàrem participar, també a finals de juny, en el Torneig de Voleibol de la Cerdanya.

Es va sentir per primera vegada el ja famòs: “Balmes que es preparin” o el crit de guerra que fa el nostre equip masculí “Balmesianos cual es nuestro oficio? Aú, aú, aú”

En total vam participar amb 8 equips i els resultats van ser increibles:

2 primers llocs (amb Nora Ferrer i Laia Brugué com a MVP de la final), 1 segon, 2 tercers, 1 quart, 1 cinquè i 1 vuitè lloc, però sobretot les sensacions d’haver passat un fantàstic cap de setmana i haver agafat més experiència i aprenentatge d’aquest esport per l’any que ve i tingut una convivència genial entre nosaltres.
També vam rebre la felicitació per part de l’organització, àrbitres i dels equips rivals pel comportament i la forma de jugar de tots els nostres jugadors/es i entrenadors/es.
Gran manera d’acomiadar un any que ha estat increïble, però que segur que encara ens falta molt per créixer i les coses cada vegada aniran millor.
Bones vacances i…

1, 2, 3… Balmes que es preparin!

No Comments

Post A Comment