Calendari

Suport i condol a tota la comunitat educativa de l’Institut Joan Fuster

Davant dels greus fets produïts aquest matí a l’Institut Joan Fuster, reunits de manera extraordinària  els representants de les Juntes Permanents de primària i secundària manifesten el seu suport i fan arribar el condol  a tota  la comunitat educativa de l’Institut.

Al mateix temps s’ha acordat fer arribar el comunicat que la comunitat educativa de l’Institut Joan Fuster desitja compartir:

El Govern de la Generalitat ha decretat dol oficial  a Catalunya fins demà, dimarts, dia  21 d’abril fins a les 12 de la nit.

D’acord també amb les Juntes Centrals de directors de primària i de secundària de Catalunya es convoca per demà a les 11 del matí a fer un minut de silenci a tots els centres.

És per aquest motiu que demà dimarts (21/4) a les 10,45h aturarem les classes i totes les persones de la comunitat educativa de l’Institut ens trobarem al pati gran per fer un petit acte de suport i condol als nostres companys i companyes de l’Institut Joan Fuster

I també queden anul·lats aquestes tres actes que tenim previstos per demà:

  • ESO 1r i 2n : Assaig del ball de bastons. De 11h a 11,30h. Es farà el dimecres.
  • ESO4: Ballada de bastons a l’Espai Arenas. De 18,15h a 18,45h.
  • Presentació llibre :”Gent que ha fet història. 115 personatges de les terres gironines”‘de Carles Bastons i Vivanco i Montserrat Bastons i Garcia. De 18h a 19h.
La resta d’activitats es farà amb normalitat.
L’Equip Directiu
No Comments

Post A Comment