Stage d’Orientació a Camprodon

Els passats 23, 24 i 25 de setembre 37 esportistes del Balmes van desafiar la previsió del mal temps i van participar en un stage d’orientació que es va fer a Vilallonga de Ter, Sant Pau de Seguries i l’estació d’esquí de Vallter.

Van ser uns dies molt intensos on, a part de llamps i trons i pluja, també vam poder gaudir de tota mena de jocs i d’esports i dels nostres amics i amigues del COC. Amb tendes o bungalow tots i totes ens vam poder aixoplugar del mal temps i els més grans van esdevenir els cuiners i dinamitzadors dels més petits, tot facilitant que fossin un parell de dies molt agradables i intensos.

Dissabte i diumenge vam participar en dues curses de la Copa Catalana d’orientació i vam poder competir amb els millor orientadors catalans. Dissabte, molt fang i una cursa complicada per poder trobar les fites; i diumenge, una cursa més senzilla, però també dura,  amb les muntanyes enfarinades de neu i força fred.

Cansats, però contents, vam tornar a Barcelona per poder gaudir de les darreres hores de la Mercè i ara ja estem esperant de poder anar a Extremadura al novembre i participar als campionats d’Espanya de curses d’orientació i també que comencin les curses de Barcelona. Us hi esperem!

Contacta amb el centre

Contacta

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.