Projecte Let’s change the grey into green

Com a projecte del GEP2 de la professora Núria Prat i dins de l’optativa en llengua anglesa The world of plants, l’alumnat de 1rd’ESO d’aquesta optativa ha portat a terme el projecte Let’s change the grey into green. El resultat final del projecte ha estat augmentar l’espai verd de l’institut plantant a la terrassa del 1r pis les plantes que ens varen proporcionar des del programa Escoles + sostenibles.
L’alumnat va fer un treball previ de diagnòstic sobre la presència de plantes a l’institut, i a partir d’aquest diagnòstic varen fer propostes per augmentar la presència del verd al nostre institut. Les propostes consensuades per tot el grup varen ser tres:
  • Substituir les plantes de plàstic per plantes de debò
  • Ajardinament de la terrassa del 4rt pis ( al costat de l’aula de música)
  • Fer un jardí vertical al pati
Aquestes propostes es varen portar a la reunió de la comissió verda, per tal de tenir-les en compte de cara al curs vinent.
Al llarg del projecte, a més de plantar les plantes a la terrassa, l’alumnat ha investigat els beneficis que aporten les plantes al nostre entorn, i, sobretot la seva relació amb la mitigació del canvi climàtic. Tota aquesta recerca l’han fet en anglès.
Per desenvolupar tota aquesta tasca hem comptat amb l’ajut inestimable del Natxo, assistent de llengua anglesa.
Núria Prat Fornells
Professora de Biologia i Geologia
Ins Jaume Balmes

No Comments

Post A Comment