Calendari

Projecte Escoles + Sostenibles (E+S)

El passat 15 d’octubre va tenir lloc la presentació d’una nova edició del projecte “Un Balmes + sostenible”, emmarcat dins la xarxa d’Escoles + Sostenibles de l’Ajuntament de Barcelona. 
Aquest curs, l’interès de l’alumnat per formar-ne part va superat totes les expectatives i, a hores d’ara, el projecte ja compta amb un centenar de delegades i delegats verds que volen aportar el seu granet de sorra a fer del Balmes un institut més sostenible i compromès amb el medi ambient. 
El pas següent va ser que l’alumnat conegués les comissions en què podia participar, o bé continuant tasques que ja s’havien fet altres cursos, o bé ideant-ne de noves. Això ho van poder fer durant la segona trobada, que tenia com a objectiu conèixer els punts de partida i començar a perfilar nous horitzons. Al final de la sessió, els delegats i delegades van apuntar-se a aquella comissió que més els interessava. Se’ls van proposar més de 12, entre elles, el Pla i la Gestió de residus, la Reducció del consum o la Comunicació i la Sensibilització a la resta de la comunitat educativa. 
A la GALERIA MULTIMÈDIA  podeu veure les dinàmiques de treball seguides enaquesta segona sessió, portada a terme el 23 d’octubre, i també les seves ganes i implicació, que ens conviden a ser optimistes. 


No Comments

Post A Comment