Projecte Erasmus + : Barcelona – Berlin . Activitats de tancament de curs


El passat 15 de juny teníem previst el viatge a Berlin per dur a terme el nostre projecte “Barcelona i Berlin: Viure en dues metròpolis europees”: Una aproximació als desafiaments que planteja la vida en aquestes dues metròpolis europees. Estudi dels reptes i propostes de solució, malauradament degut a la pandèmia no hi hem pogut anar i hem ajornat el viatge al mes de setembre a l’espera que la pandèmia ens deixi realitzar el nostre projecte inicial. De totes maneres no hem tirat la tovallola i hem reformulat el projecte per poder seguir treballant i progressar. Els alumnes han realitzat durant l’última setmana de maig i les dues primeres de juny unes tasques per tal de preparar una activitat comuna amb els alumnes berlinesos per videoconferència per compartir impressions i experiències. Durant aquestes setmanes els alumnes ha treballat el següent:

  • Tasca inicial: Cada alumne ha d’idear tres tipus de creacions per tractar el tema de la pandèmia. L’objectiu és triar més endavant la idea que més us inspiri i desenvolupar-la. (Data límit: 31 de maig)
  • Tasca 2: Desenvolupar la tasca que han triat (tasca inicial) en alemany (data límit: 7 de juny)
  • Tasca 3: investigar en la pròpia ciutat Barcelona i observar com ha canviat i quines estratègies s’han creat arran de la crisi (xarxes de solidaritat, ajuda entre veïns, iniciatives institucionals …).Escriure un article / redacció en alemany i pujar-lo a la carpeta drive i compartir en un Padlet. L’objectiu d’aquesta tasca és reunir informació per escriure un breu text en alemany i establir les bases per a realitzar un debat per videoconferència amb els alumnes alemanys, en el qual vam compartir impressions i experiències el passat 19 de juny. Durant la videoconferència els alumnes van parlar sobre el confinament en les seves respectives ciutats, sobre els seus sentiments davant de la pandèmia, en un Padlet van penjar fotografies de l’estada a Barcelona, de les seves creacions sobre la COVID-19 i finalment un acròstic bilingüe.

A l’enllaç podeu veure el Padlet amb els treballs dels alumnes: https://padlet.com/dr_broeking1/bercelinmeta

A la GALERIA MULTIMÈDIA teniu algunes imatges i creacions.

No Comments

Post A Comment