Calendari

Primera edició dels Brikinf-Rose Awards

El “Balmes Frikis d’Informàtica Group” format pels professors d’FP del Balmes, celebrarà aquesta tarda la primera edició dels Brikinf-Balmes Awards.
Som conscients de les poques dones que estan professionalment al món de la informàtica.
Per aquest motiu es donarà un reconeixement a aquelles dones que han contribuït més enllà del que s’esperava a formar professionals de la informàtica.
Però amb l’estil “Brikinf”.

Aquest any les guardonades han sigut:

Mireia Martínez, la nostra directora.
En tres anys, el nostre Institut doblarà el cicles formatius d’informàtica que imparteix. Passarem de tenir dos cicles formatius d’informàtica a quatre: ASIXDAWDAM i SMX. La dedicació, la persistència i el saber fer de Mireia, han sigut la peça clau per aconseguir tenir al Balmes tota la família d’Informàtica. Gràcies!

Engràcia Ferran, membre de la junta de l’AMPA de l’Institut.
Gràcies a l’AMPA, aquest curs hem començat una extraescolar de programació i robòtica per alumnes d’ESO i Batxillerat. A més, l’AMPA del Balmes, sempre ha demostrat la seva complicitat amb la informàtica amb dotacions d’aules d’informàtica, material informàtic i aquest any, també, amb la impressora 3D i un conjunt de 4 robots programables. Engràcia ha sigut la interlocutora principal amb nosaltres, demostrant una gran complicitat informàtica. El curs vinent, s’està avaluant incrementar aquesta extraescolar. Gràcies.

Aviat pujarem les fotos…
No Comments

Post A Comment