Calendari

Primera edició dels Brikinf-Rose Awards

El “Balmes Frikis d’Informàtica Group” format pels professors d’FP del Balmes, celebrarà aquesta tarda la primera edició dels Brikinf-Balmes Awards.
Som conscients de les poques dones que estan professionalment al món de la informàtica.
Per aquest motiu es donarà un reconeixement a aquelles dones que han contribuït més enllà del que s’esperava a formar professionals de la informàtica.
Però amb l’estil “Brikinf”.

Aquest any les guardonades han sigut:

Mireia Martínez, la nostra directora.
En tres anys, el nostre Institut doblarà el cicles formatius d’informàtica que imparteix. Passarem de tenir dos cicles formatius d’informàtica a quatre: ASIXDAWDAM i SMX. La dedicació, la persistència i el saber fer de Mireia, han sigut la peça clau per aconseguir tenir al Balmes tota la família d’Informàtica. Gràcies!

Engràcia Ferran, membre de la junta de l’AMPA de l’Institut.
Gràcies a l’AMPA, aquest curs hem començat una extraescolar de programació i robòtica per alumnes d’ESO i Batxillerat. A més, l’AMPA del Balmes, sempre ha demostrat la seva complicitat amb la informàtica amb dotacions d’aules d’informàtica, material informàtic i aquest any, també, amb la impressora 3D i un conjunt de 4 robots programables. Engràcia ha sigut la interlocutora principal amb nosaltres, demostrant una gran complicitat informàtica. El curs vinent, s’està avaluant incrementar aquesta extraescolar. Gràcies.

Aviat pujarem les fotos…
Tags:
,
No Comments

Post A Comment