Presentació dels Projectes de Mobilitat europea d’FP

El 26 d’abril es van presentar a la sala d’actes de l’institut els dos projectes de mobilitat per a persones joves graduades en FP que promou la Fundació BCN Formació Professional: el projecte TLN Mobilicat Eurocupació i el projecte Singular Compeuropa

L’objectiu d’aquests projectes és millorar l’ocupabilitat i promoure la inserció laboral de persones joves graduades en formació professional a través de la formació lingüística, l’orientació acadèmica i les pràctiques a l’estranger.

 Al projecte TNL les pràctiques professionals es poden fer a Espoo (Finlàndia), Treviso (Itàlia) o Viborg (Dinamarca) i tenen una durada de 8 setmanes. La destinació de la Singular Compeuropa és Alemanya, on les sis setmanes de pràctiques professionals van seguides d’un any de contracte laboral de formació i aprenentatge. Prèviament a les estades cal superar els cursos d’idiomes.

La ponent de l’acte, Irma Sust, va destacar que els participants marxen en grups, amb tot molt ben organitzat,  i no s’han de preocupar dels tràmits administratius com trobar allotjament o reservar els vols. 

Esperem que els alumnes de segon d’ASIX, de DAM, de DAW i de SMX que s’han apuntat a aquests projectes segueixin endavant i tinguin una molt bona experiència.Contacta amb el centre

Contacta

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.