Premi al Treball de Recerca de l’Ex-alumna Júlia Puig

El passat dia 25 de novembre, l’ex-alumna de l’Institut Jaume Balmes Júlia Puig Peixó va rebre el 1r Premi de la XXI Convocatòria Josep Maria Jarque*, que la Fundació Catalana Síndrome de Down organitza, pel seu Treball de Recerca titulat  «La síndrome de Down. Una anàlisi de com la societat viu la diferència». 

Tant la FCSD comEl Diari de l’Educació” es fan resó d’aquesta notícia i podeu llegir els articles clicant sobre els noms corresponents.

L’acte va ser virtual (vegeu enllaç més avall), amb la participació de diferents persones vinculades al món de l’educació i el treball per a la inclusió de les persones amb discapacitat.

Felicitem la Júlia per aquest premi al seu treball en el que proposa una nova mirada vers la diferència, deixant molt clar que la diversitat és enriquidora i ens aporta aprenentatge constant i mutu, reivindicant alhora el respecte pels drets de totes les persones en tots els àmbits socials. També volem felicitar la tutora del treball, la professora Pietat Horta Garriga. Enhorabona a totes dues!

* Josep Maria Jarque (1935-2016) va ser pedagog i mestre. Va dedicar la seva vida a preservar i fer conèixer els drets de les persones en situació de discapacitat intel.lectual i va impulsar activament l’escola inclusiva.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.