Preinscripció ESO per al curs 2017-2018: del 23/3 al 4/4

Preinscripció ESO pel curs 2017-2018

Els terminis de presentació de sol·licituds per l’ESO:

 • Del 23 de març al 4 d’abril, per al segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatoria.

 • Simultaneïtat d’ensenyaments professionals de música i dansa
  En l’ESO i el BTX, les persones que cursin simultàniament aquests ensenyaments i els professionals de música o dansa .tindran prioritat en l’admissió al nostre centre.

  Aquestes persones i les que demanin anar a un centre d’ensenyaments integrats poden presentar dues preinscripcions i no es considerarà duplicitat de sol·licitud. 

  Cal omplir el següent formulari abans de presentar la documentació de la preinscripció

 • Documentació a presentar:
  Declaració quan es fa la sol·licitud de preinscripció i en el moment de formalitzar la matrícula, que s’està matriculat o admès pendent de matriculació en un centre autoritzat per cursar ensenyaments professionals.
  Cal tenir en compte el següent:

  1. Els navegadors Internet Explorer 8, Firefox 7.0 o Google Chrome 25 (o les respectives versions superiors) garanteixen el funcionament correcte de l’aplicació.
  2. Per canviar de pantalla cal utilitzar exclusivament els botons “següent” i “anterior” de l’aplicació i no els del navegador.
  3. Des de l’ultima pantalla s’envien les dades de la sol·licitud. Un cop enviades es genera i es descarrega el formulari de preinscripció en format PDF que cal desar.
  4. Encara que les dades s’hagin enviat en línia, perquè el tràmit tingui efecte, cal imprimir, signar i presentar el formulari (acompanyat de la documentació) al centre demanat en primer lloc.


  Presentació documentació a la secretaria del centre del 23 de març al 4 d‘abril de 2017:


  • Matins: de dilluns a divendres de 9h a 13h. 
  • Tardes (només d’octubre a maig): dilluns i dimecres de 16.30h a 18h.

  ================

  Material de les portes obertes 2017


  Dissabte 18 de març de 9.30h a 13.30h visita a les instal·lacions del centre:

  • De 9.30h a 10.30h visita guiada per a les famílies de BTX i FP informàtica. 
  • De 10.30h a 12.30h visita guiada per a les famílies de l’ESO. 
  A les 10.30h xerrada informativa del Batxillerat i la Formació Professional Informàtica (FP) .[Material de la sessióBatxillerat  ==  Formació Professional   ==  Informació llengües estrangeres a l’ESO i BTX  ==  Informació BatxiBac  ==  Guia alumnes BTX nocturn][Itineraris BTX del centre:  BTX1-Diürn  ==  BTX2-Diürn  ==  BTX1-Nocturn  ==  BTX2-Nocturn]

  A les 12.30h xerrada informativa de l’ESO. [Material de la sessió: ESO   ==  Informació llengües estrangeres a l’ESO i BTX]

  [Notícia del 17/3/2017]  No Comments

  Post A Comment