Projectes Internivell

Els projectes

El curs 2021-2022 va sorgir una idea nova, la de fer un projecte de treball cooperatiu internivell, és a dir, que barregés alumnes de tots tres cursos (1r, 2n i 3r) en un intent d’afavorir la coneixença de tot l’alumnat i així fomentar la cohesió i la convivència al centre. Aquest s’ha convertit en el tret més característic i més ben valorat del projecte de març pels nostres alumnes. Es va crear la comissió d’enfocament globalitzat, que s’encarrega de dissenyar aquests projectes.
El primer any vam decidir ocupar-nos del primer ODS, el de l’eradicació de la pobresa: una realitat cada vegada més present al primer món i que s’observa de manera contradictòria al mateix Passeig de Gràcia, on es barregen marques de luxe amb persones sense llar. El segon any vam escollir parlar de benestar emocional i ho vam enfocar de manera més pràctica a través de tallers que permetien reflexionar sobre la gestió de les emocions.

El projecte d’aquest curs

Enguany, arran dels aniversaris de tres dels grans artistes que han viscut a la capital catalana, Miró, Picasso i Tàpies, els nostres alumnes s’han convertit, al seu torn, en creadors, i l’institut, en una exposició d’art contemporani. Us deixem els catàlegs de les obres pictòriques que han realitzat (només accessible amb el correu jaumebalmes.net): Catàleg 1. Catàleg 2.

Contacta amb el centre

Contacta