Calendari

Aprenentatge i Servei Comunitari

El projecte

El projecte d’Aprenentatge i Servei Comunitari es realitza des del curs 2015/16 amb tots els nois i noies de 4t ESO amb la col·laboració de 14 entitats i fundacions socials de tots els àmbits: tercer sector, medi ambiental, mèdic, tecnològic, comunicació, etc. L’objectiu de l’APSC és educar la consciència de comunitat a partir de la creació i desenvolupament de projectes socials com a ciutadans actius en una societat que en un futur estarà plenament a les seves mans. Promou una reflexió constant i un aprenentatge vivencial i significatiu.

El projecte d’aquest curs

El curs 2020/21 el projecte s’ha pogut dur a terme normalment agrupant fundacions i serveis per grups classe. Les entitats que hi han participat han estat Amnistia Internacional, Fundació Arrels, Fundació Jubert Figueras, Banc d’Aliments, Obra social Sant Joan de Déu, St’Egidio, Punt JIP, a més a més dels serveis propis de l’institut com Jaume Balmes Padrins, Escoles + sostenibles o el Balmes i la seva Història. El servei de Comunicadors Socials dona cobertura informativa a totes les sessions i en publica l’activitat als canals propis del centre, d’on hem tret totes les imatges que es poden veure en aquest apartat.

A continuació, podeu veure els projectes i activitats desenvolupades per l’alumnat dels cursos [2015-2016], [2016-2017], [2017-2018] i [2018-2019].

Contacta amb el centre

Contacta