PAU 2020 – Juliol – Tribunal, cita i instruccions finals!!. Nova cita per tots els dies (8, 9 i 10/7).

NOVETAT DEL 7/7/2020 A LES 16.30H
Ens caben de comunicar que  la presidenta del tribunal 38 de les PAU acaba de decidir que els alumnes que tinguin exàmen a 1a hora del matí han d’estar a les 8.00h al punt de trobada on  heu estat el dies anteriors a les 8.00h i on us han anat cridant per ordre de llista inversa.
Els altres heu d’estar 20 minuts abans de l’hora de l’examen a l’entrada de l’edifici i la vocal del Jaume Balmes, la professora Anna Barnet, us acompanyarà a l’aula.
Esperem que avui us hagin anat molt bé els exàmens i que demà encara us puguin anar millor.
=====================
[Notícia original del 3/7/2020 9h]
Ja tenim les dades del tribunal per a la convocatòria de juliol per a tot el nostre alumnat
Cal que sigueu molt puntuals a la cita del 1r dia i que prèviament llegiu detingudament les Instruccions per als alumnes PAU 2020
Tribunal 4 01 038
FACULTAT DE BIOLOGIA
– Avinguda Diagonal 643 – Metro L3 – Palau Reial 
Punt de trobada: Porta d’entrada del Palau Reial
(Av. Diagonal cantó muntanya) a les 7.30h 
del 7 de juliol
 Vocal de centre: Anna Barnet 
A més recordeu que el 29 de juny ens van arribat aquestes instruccions:


1.    Instruccions per als alumnes PAU 2020Full d’instruccions per lliurar als alumnes PAU 2020. És molt important que l’alumnat del vostre centre llegeixi detingudament aquest document abans dels dies de la PAU.

2.    Instruccions vocals de centreNormes per als vocals centre PAU juny 2020.  Heu de lliurar aquest document al professor/a del centre que acompanyarà els vostres alumnes a la PAU. En aquest document trobareu les principals funcions que ha d’exercir el vocal del centre i les mesures de seguretat i higiene prescrites per les autoritats sanitàries davant la situació generada per la COVID-19.

3.    Protocol general PROCICAT: Protocol general d’actuació en les proves d’accés a la universitat 2020. En aquest document trobareu les pautes d’actuació per organitzar les mesures de prevenció que s’han de prendre en les centres docents on es realitzaran les proves d’accés a la universitat.

4.    Mesures actuacions tribunal: Aquest document recull les mesures de seguretat i higiene necessàries per prevenir el risc de contagi i transmissió del COVID-19 entre els distints col·lectius implicats en els exàmens de PAU: alumnat, professorat i personal de suport.

Salut i molta sort!

No Comments

Post A Comment