Novetats i Tancament Curs de la Comissió d’E+S

Arribem al tancament del curs 2023/24 amb molta feina feta per part de la comissió d’Escoles+Sostenibles. Vam començar aquest mes de juny envernissant les fustes de l’hort amb l’alumnat de 2n d’ESO, que hi va participar de forma voluntària. Al seu costat, l’artista plàstica i professora d’art alemanya, Jessica von Helmolt (Instagram: @jessicavonhelmolt), creava un tercer mural altruista per al Balmes, aquesta vegada fet a la paret exterior de la terrassa. La seva nova obra està feta amb pintures acríliques i hi predominen les formes orgàniques i els colors brillants per traslladar-nos la idea de creixement i maduració, del cicle de la vida.

Amb l’alumnat de 1r d’ESO hem fet la collita d’enciams i hem distribuit les maduixeres perquè les portin a casa i en tinguin cura durant l’estiu. Només ens queden els tomàquets que han d’acabar de madurar i que esperem collir l’última setmana del juny.

Per últim, hem preparat les totes les plantes de l’institut per passar l’estiu. Moltes d’elles les hem baixat al pati petit, en un racó on sempre hi ha ombra. D’altres, les hem agrupat en un caixes de plàstic amb un dipòsit d’aigua.

Contacta amb el centre

Contacta

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.