Més actes del 175è Aniversari

Com ja sabeu, a finals de mes, coincidint amb la Festa Major de la Dreta de l’Eixample, seguirem amb els actes del 175è aniversari:

64 mil i una nit del Balmes: 26 de maig

19h. Un grup d’alumnes de 4t d’ESO, dins del projecte d’APSC, i amb la col·laboració del Centre Educatiu del Born, està organitzant una visita molt especial pel centre.

Porten mesos fent recerca en diferents fonts, entrevistant i parlant amb antics professors. I han arribat a la conclusió que ser del Balmes té un component de singularitat. Què fa que el Balmes sigui singular? A partir d’aquesta pregunta visitarem alguns espais del centre on repassarem diferents aspectes.

20h. Trobada d’antics alumnes, professorat i PAS. Busquem antics alumnes i professors/es amb ganes de retrobar-se. El 175è aniversari en serà l’excusa.Ja hi ha apuntats més de 200 persones. Si teniu ganes d’assistir-hi, podeu omplir el següent formulari abans del 16 de maig.

Bastons

El Balmes farà una ballada de bastons multitudinària al carrer Girona. És per això que el divendres 27 de maig l’alumnat que hi participa (al voltant de 400) no farà les classes habituals a partir de les 11.30h.

50h esportives

L’esport i els seus valors és un distintiu del Balmes. Els dies 27, 28 i 29 de maig de 2022 tindran lloc les 50 Hores d’Esport per compartir la passió per l’esport: bastons, vòlei, futbol i orientació.

Contacta amb el centre

Contacta

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.