Let’s clean up – Recollida de residus a Collserola (20/11/2020)

Divendres 20 de novembre, els alumnes de 4t d’ESO C de l‘institut Jaume Balmes vam anar a Collserola a recollir residus. Durant tres hores i mitja ben intenses vam estar treballant sense parar recollint restes de plàstic, vidres, llaunes… Fins i tot vam arribar a treure un contenidor!

Al llarg d’aquesta jornada, organitzada conjuntament amb el Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, vam aconseguir recollir un total de 600 Kg aproximadament.

Els tècnics del parc que ens van ajudar van donar guants a qui no en tenia, bosses d’un material vegetal i les instruccions als alumnes, que ens vam dividir en dos grups. Mentre un grup anava a recollir els residus l’altre els separava i els posava en bosses de plàstic més grans per poder-los reciclar després.

Els residus més fàcils de trobar han sigut aquells que es veien a simple vista i, per tant, que eren més grossos. Altres estaven coberts pels esbarzers, i d’altres, per trobar-los, només calia remenar una mica la terra. També estaven aquells que eren molt petits i per això mateix difícils de recollir.

Aquesta acció l’hem organitzat uns quants alumnes en el nostres projecte d’aprenentatge i servei comunitari, però hem fet participar a tota la nostra classe. El nostre projecte, que està

inclòs en el programa  d’Escoles més Sostenibles, té com a objectiu aprendre coses sobre la preservació del medi ambient, i també emprendre accions que permetin millorar el nostre entorn.


A la Galeria Multimèdia teniu una selecció de fotos


No Comments

Post A Comment