L’Esport Escolar i Federat, en Marxa un Curs més!

Durant les últimes dues setmanes han anat iniciant els entrenaments tots els equips que conformaran l’AEE aquest curs esportiu 2022-23. Un any més, les inscripcions a l’esport han superat les expectatives, i ja són més de 35 els equips que faran esport aquest any dia a dia al Balmes!

La primera setmana va ser el torn dels equips federats, que van començar la temporada el dilluns 5 de setembre amb els primers entrenaments. També van iniciar el curs els nous equips de l’entitat: el pre-aleví i aleví de voleibol, creats arran del recent acord de col·laboració amb l’Escola Concepció! Per primer cop, nois i noies de 5è i 6è de primària faran també esport al Balmes.

Dilluns 12 va ser el torn dels equips de futbol sala escolars, i un dia més tard, dimecres 13, van iniciar la resta d’equips de voleibol escolar, de manera que ja podem donar per iniciat el curs esportiu 2022-23!

Per endavant, una temporada plena d’il·lusió, esperem que ja sense cap mena de limitació per la pandèmia i amb moltes ganes del tant esperat retorn a la normalitat esportiva!

Us informem, a més, que fins el 5 d’octubre, podeu sol·licitar la beca esportiva de l’Ajuntament. Teniu tota la informació necessària per fer el tràmit a l’apartat “Viu el Balmes” de la pàgina web del centre i clicant sobre Associació Esportiva.

Contacta amb el centre

Contacta

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.