Divendres a l’Esprint al Balmes 2017 (24/3/2017)

Ja teniu a la GALERIA MULTIMÈDIA una selecció de fotos del DEB Divendres a l’Esprint 2017 al Balmes

Activitat que tots els grups d’ESO van fer el divendres 24/3/2017 durant tot el matí i també al llarg de la setmana anterior. La Prèvia, reptes esportius i geogràfics, problemes a l’esprint de mates, física, química i naturals, contes i creacions artístiques a l’esprint, reptes tecnològics i altres sorpreses van haver d’anar superant els diferents grups al llarg de tota la setmana.
Els 5 primers equips de 1r i 2n d’ESO i els 5 primers de 3r i 4t d’ESO gaudiran d’un esplèndid esmorzar de forquilla preparat pel professorat el proper divendres 28 d’abril.

Una activitat esplèndida que no hagués estat possible sense la col·laboració de moltes persones. Així volem fer alguns agraïments:

  • a la feina a tot el professorat de la comissió organitzadora i la bona disposició del professorat a l’hora d’ajudar a tirar endavant l’activitat. No és una activitat fàcil i ens consta que la major part de l’alumnat la valora positivament i els resultats han estat altament satisfactoris.
  • el treball dels alumnes de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat que el dilluns 27/3 de 8h a 9h han fet de jurat “a l’esprint” però amb molta professionalitat. Els guanyadors de les diferents categories dels contes  a l’esprint rebran el premi durant la Diada de Sant Jordi i els contes guanyadors passaran a la final nacional.
  • a la Gemma Moëse (ex-alumna nostra) per les fotos tan maques que ens va fer.
  • a tots els nois i noies que van treballar molt i bé al llarg de tota la setmana.

No Comments

Post A Comment