Inici de Curs 2023-2024

Benvolgudes famílies,

Us donem la benvinguda al nou curs 2023-2024  i us facilitem la informació necessària per al seu inici: 

  • La carta informativa del curs  (ESO1ESO2ESO3ESO4BTX1BTX2)  
  • Els documents explicatius sobre la simultaneïtat dels estudis professionals de música o dansa amb els de l’ESO i/o BTX. A l’inici de curs caldrà lliurar a Cap d’Estudis tota la documentació oficial per fer efectives les peticions de convalidació.

L’AFA gestiona el tema d’agendes, carpetes i armariets. (Quadre de calendari de recollida i compra al setembre). Si no podeu ser-hi el dia de recollida, pot venir algú de la vostra confiança que porti el full d’autorització.

AGENDES i CARPETES

  • Tot l’alumnat (d’ESO i BATXILLERAT) que sigui soci de l’AFA les podrà recollir gratuïtament els dies 4 i 5 de setembre.
  • La resta d’alumnat les podrà comprar a l’AFA els dimecres 6 i 13 de setembre al migdia a la biblioteca. 
  • És imprescindible que tot l’alumnat tingui una agenda per poder fer el seguiment del curs i us demanem que sigui la del centre.

LLIBRES i ARMARIETS:

Pel que fa als llibres i armariets, trobareu la informació al WEB i al quadre amb el calendari que us hem enllaçat.

SERVEI MENJADOR

Pel que fa al SERVEI MENJADOR, que estrenem aquest curs, aquí teniu la informació. El servei començarà el dimarts 12 de setembre i l’empresa que l’organitza convocarà una reunió al setembre per a les famílies que hi esteu inscrites. Recordeu que tothom que es vulgui quedar a dinar (menú o carmanyola) ha de fer la inscripció abans de l’1 de setembre. L’horari de migdia serà d’ús exclusiu per a les persones inscrites al Servei Menjador.

Com sempre, comptem amb la col·laboració clau entre família i institut. Per afavorir el seguiment dels vostres fills/es i optimitzar recursos és necessari que aneu entrant al llarg del curs al web del centre i  a la plataforma iEduca.  Us adjuntem uns vídeos explicatius per tal que us hi familiaritzeu si no el coneixeu. 

Us compartim els resultats de lenquesta de satisfacció de famílies realitzada el juny del 2023. 

 Esperem que tota aquesta informació us sigui d’utilitat.

Bon estiu a tothom!

Contacta amb el centre

Contacta

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.