Informacions d’inici de curs 2020-2021 (Diürn) – [1a part]

[Notícia del 24/7/2020 – Actualitzada]
Avui, 24/7/2020, hem enviat a les famílies de l’alumnat d’ESO i Batxillerat diürn un correu amb les informacions d’inici del curs 2020-2021

El correu electrònic serà el mitjà bàsic de comunicació entre centre i famílies. Us demanem que si encara no ens heu donat l’adreça de correu o la canvieu ens ho notifiqueu per tal d’anar actualitzant la base de dades.

====== CÒPIA DEL CORREU ENVIAT PER L’ESO======
Benvolgudes famílies,

Us donem la benvinguda al nou curs 2020-2021 i us trametem la informació necessària per al seu inici.

«NOM_matrícula»  et desitgem un molt bon curs. I et comuniquem que el teu grup classe per al curs 2020-2021 és PROVISIONALMENT el «GRUP».
Us enllacem la documentació sobre l’inici de curs :
        les cartes per a cadascun dels cursos (ESO1, ESO2, ESO3, ESO4, BTX1, BTX2)  explicant com serà el primer dia de classe, l’aula assignada a cada grup, l’horari marc i la distribució de les matèries optatives, la data de la reunió d’inici de curs amb les famílies…
        els documents explicatius sobre la simultaneïtat dels estudis professionals de música o dansa amb els de l’ESO i/o BTX. A l’inici de curs caldrà lliurar a Cap d’Estudis tota la documentació oficial per fer efectives les peticions de convalidació.
Us fem arribar les informacions de les agendes, carpetes i armariets que gestiona l’AMPA. Pel què fa a les agendes, l’alumnat que sigui soci de l’AMPA  o que presenti un justificant que acrediti que ha fet una comanda de llibres a l’empresa Iddink, la tindrà gratuïtament. Els altres la podran comprar a l’AMPA per 3€. És imprescindible que tot l’alumnat tingui una agenda per a poder fer el seguiment del curs i us demanem que sigui la del centre. 
Pel què fa als armariets, la informació i el formulari per reservar-los els trobareu a la documentació d’inici de curs de l’AMPA  http://ampa.jaumebalmes.net/p/inscripcio-armariets.html
El primer dia de classe, 14 de setembre, l’AMPA amb l’ajuda de les tutories, farà el repartiment d’agendes i carpetes (gratuïtes pels socis) i armariets.
Us informem també de les activitats esportives de l’AEE (Associació Esportiva Escolar):
        Informació i horaris  
        Inscripció
Si encara no us hi heu inscrit feu-ho el més aviat possible ja que pràcticament tots els equips ja estan quedant tancats.
Comptem, un curs més, amb la col·laboració entre família i institut. Us recordem que per afavorir el seguiment dels vostres fills/es i optimitzar recursos és necessari entrar sovint al web del centre i al web de control d’assistència i puntualitat de l’alumnat de diürn http://ies-jaumebalmes.xtec.cat/families que estarà actiu a començament de curs i al que podreu accedir amb el codi que donarem als vostres fills/es el primer dia de classe. Recordeu que el correu electrònic serà el mitjà bàsic de comunicació entre centre i famílies. Us demanem que si encara no ens heu donat l’adreça de correu o la canvieu ens ho notifiqueu per tal d’anar actualitzant la base de dades.

Tots els documents que us anem enviant queden també penjats a l’apartat DOCUMENTS del web http://www.jaumebalmes.net 
Esperem que tota aquesta informació us sigui d’utilitat.
Bon estiu i bones vacances.

Atentament,

L’Equip Directiu
Institut Jaume Balmes

====== CÒPIA DEL CORREU ENVIAT PER AL BATXILLERAT======

Benvolgudes famílies,

Us donem la benvinguda al nou curs 2020-2021 i us trametem la informació necessària per al seu inici.

«NOM_matrícula»  et desitgem un molt bon curs. I et comuniquem que el teu grup classe per al curs 2020-2021 és PROVISIONALMENT el «GRUP».

Hem viscut un 3r trimestre estrany i convuls i tot fa pensar que el proper curs estarà ple d’incerteses i caldrà ser previsors i flexibles a la vegada.
Nosaltres estem treballant per tal de garantir l’escolarització i el respecte a les mesures de seguretat i salut amb diferents escenaris possibles, conscients de les limitacions que tenim d’una banda amb instal·lacions d’ús poc polivalent i de capacitat reduïda i d’una altra pel fet de constituir una comunitat educativa gran i diversa.
Plantegem:
– l’ESO presencial al 100% els 4 nivells i amb reducció de ràtio sempre que ha estat possible.
– el Batxillerat amb un format híbrid sincrònic. Les mesures de seguretat dictades per Sanitat i Educació i la diversitat d’itineraris formatius del nostre alumnat ens obliguen a buscar un sistema alternatiu que ens garanteixi la continuïtat del curs. En el nostre cas, implica que la meitat de l’alumnat de cada grup vindrà al centre en dies alterns i l’altra meitat seguirà la classe des de casa, de manera que tot l’alumnat farà les mateixes activitats, estigui al centre o a casa.
Per poder executar aquest sistema, el centre està instal·lant càmeres i micròfons a algunes aules per tal de poder seguir les classes telemàticament. Davant les eventuals dificultats o problemes en quant a dispositius o connectivitat per part de l’alumnat, es valorarà la possibilitat de sol·licitar ajuts per veure com superar la bretxa digital.
A l’inici de curs, concretarem el funcionament de les classes, entrades i sortides, esbarjos, activitats i serveis complementaris… però ens ha semblat que era important comunicar-vos ara les modificacions a l’estructura general del curs.
D’altra banda, amb aquestes actuacions també estem preveient, planificat i millorant l’acció educativa, cas que en algun moment haguem de retornar a l’escolarització a distància.
Us enllacem la documentació sobre l’inici de curs :
        les cartes per a cadascun dels cursos (ESO1ESO2ESO3ESO4BTX1BTX2)  explicant com serà el primer dia de classe, l’aula assignada a cada grup, l’horari marc i la distribució de les matèries optatives, la data de la reunió d’inici de curs amb les famílies…
        els documents explicatius sobre la simultaneïtat dels estudis professionals de música o dansa amb els de l’ESO i/o BTX. A l’inici de curs caldrà lliurar a Cap d’Estudis tota la documentació oficial per fer efectives les peticions de convalidació.
Us fem arribar les informacions de les agendes, carpetes i armariets que gestiona l’AMPA. Pel què fa a les agendes, l’alumnat que sigui soci de l’AMPA  o que presenti un justificant que acrediti que ha fet una comanda de llibres a l’empresa Iddink, la tindrà gratuïtament. Els altres la podran comprar a l’AMPA per 3€. És imprescindible que tot l’alumnat tingui una agenda per a poder fer el seguiment del curs i us demanem que sigui la del centre. 
Pel què fa als armariets, la informació i el formulari per reservar-los els trobareu a la documentació d’inici de curs de l’AMPA  http://ampa.jaumebalmes.net/p/inscripcio-armariets.html
El primer dia de classe, 14 de setembre, l’AMPA amb l’ajuda de les tutories, farà el repartiment d’agendes i carpetes (gratuïtes pels socis) i armariets.
Us informem també de les activitats esportives de l’AEE (Associació Esportiva Escolar):
        Informació i horaris  
        Inscripció
Si encara no us hi heu inscrit feu-ho el més aviat possible ja que pràcticament tots els equips ja estan quedant tancats.
        Lliurament dels informes de l’avaluació final extraordinària de BTX1 el 3 de setembre a la tarda.
        Atenció professorat a les possibles consultes a les qualificacions el 4 de setembre de 9h a 10h.
        Les reclamacions a les notes de l’avaluació final extraordinària han de quedar enregistrades en aquest FORMULARI abans de les 11h del 4 de setembre
        Avaluació i resolució de les reclamacions a les 12h i lliurament de les resolucions a les 14h.
Comptem, un curs més, amb la col·laboració entre família i institut. Us recordem que per afavorir el seguiment dels vostres fills/es i optimitzar recursos és necessari entrar sovint al web del centre i al web de control d’assistència i puntualitat de l’alumnat de diürn http://ies-jaumebalmes.xtec.cat/families que estarà actiu a començament de curs i al que podreu accedir amb el codi que donarem als vostres fills/es el primer dia de classe. Recordeu que el correu electrònic serà el mitjà bàsic de comunicació entre centre i famílies. Us demanem que si encara no ens heu donat l’adreça de correu o la canvieu ens ho notifiqueu per tal d’anar actualitzant la base de dades.

Tots els documents que us anem enviant queden també penjats a l’apartat DOCUMENTS del web http://www.jaumebalmes.net 
Esperem que tota aquesta informació us sigui d’utilitat.
Bon estiu i bones vacances.

Atentament,

L’Equip Directiu
Institut Jaume Balmes

No Comments

Post A Comment