Informacions d’inici de curs 2018-2019 (Diürn)

Avui, 19/7/2018, hem enviat a les famílies de l’alumnat d’ESO i Batxillerat diürn un correu amb les informacions d’inici del curs 2018-2019


El correu electrònic serà el mitjà bàsic de comunicació entre centre i famílies. Us demanem que si encara no ens heu donat l’adreça de correu o la canvieu ens ho notifiqueu per tal d’anar actualitzant la base de dades.
====== CÒPIA DEL CORREU ENVIAT ======
Benvolgudes famílies,

En aquest primer correu us donem la benvinguda al nou curs 2018-2019 i us trametem la informació necessària per al seu inici.

<<NOM i COGNOMS>> et desitgem un molt bon curs.
·        El 5/9 a les 14h. es lliuraran els butlletins.
·        El 6/9 de 9h a 10h revisió d’exàmens i reclamacions.
·        El 6/9 a les 14h es lliuraran les resolucions a les reclamacions
Us enllacem :
·        la pàgina on hi ha les cartes per a cadascun dels cursos (ESO1, ESO2, ESO3, ESO4, BTX1, BTX2)  explicant com serà el primer dia de classe, l’aula assignada a cada grup, l’horari marc i la distribució de les matèries optatives, la data de la reunió d’inici de curs amb les famílies…
·        En la mateixa carpeta també hi teniu els documents explicatius sobre la simultaneïtat dels estudis professionals de músicao dansaamb els de l’ESO i/o BTX. A l’inici de curs caldrà lliurar a Cap d’Estudis tota la documentació oficial per fer efectives les peticions de convalidació.
Pel què fa a les agendes, l’alumnat que sigui soci de l’AMPA  o hagi comprat llibres amb l’empresa Iddink (i presenti el rebut) la tindrà gratuïtament i sinó es podrà comprar a l’AMPA per 3€. És imprescindible que tot l’alumnat tingui una agenda per a poder fer el seguiment del curs i us demanem que sigui la del centre. 
Pel què fa als armariets rebreu un correu informatiu des de l’AMPA,  però ja sabem que els dies 6 i 12 de setembre de 17h a 19h es farà el repartiment d’agendes, carpetes i armariets.
Activitats esportives de l’AEE (Associació Esportiva Escolar):
·        Informació i horaris  
·        Inscripció
Si encara no us hi heu inscrit feu-ho el més aviat possible ja que pràcticament tots els equips ja estan quedant tancats.
Tots els documents que us anem enviant queden també penjats a l’apartat DOCUMENTSdel web http://www.jaumebalmes.net. Us recordem que per a afavorir el seguiment dels vostres fills/es i optimitzar recursos és necessari entrar sovint al web del centre i al web de control d’assistència i puntualitat de l’alumnat de diürn ies-jaumebalmes.xtec.cat/familiesque estarà actiu a començament de curs i al que podreu accedir amb el codi que donarem als vostres fills/es el primer dia de classe.

Recordeu que el correu electrònic serà el mitjà bàsic de comunicació entre centre i famílies. Us demanem que si encara no ens heu donat l’adreça de correu o la canvieu ens ho notifiqueu per tal d’anar actualitzant la base de dades.

Esperem que tota aquesta informació us sigui d’utilitat.
Bon estiu i bones vacances.

Atentament,

L’Equip Directiu
Institut Jaume Balmes

No Comments

Post A Comment