Informació a les famílies (18/9/2020)

El 18/9/2020, ha estat enviat a les famílies de l’alumnat d’ESO i Batxillerat diürn un correu amb més informació 

El correu electrònic serà el mitjà bàsic de comunicació entre centre i famílies. Us demanem que si encara no ens heu donat l’adreça de correu o la canvieu ens ho notifiqueu per tal d’anar actualitzant la base de dades.

==== Còpia del correu enviat ==== (COMPTE QUE HI HA UN PER A CADA NIVELL)

FAMÍLIES ESO

Benvolgudes famílies,

Fem una valoració força positiva de la primera setmana de curs, tot i que sabem que caldrà fer alguns ajustaments i modificacions del Pla. Agraïm el suport que hem rebut a les reunions amb les famílies d’ESO i la implicació i col·laboració de la majoria de l’alumnat en aquest inici de curs tan complicat. Estem molt contents de les entrades i les sortides, de com van els desplaçaments pel centre, de com han començat les classes, i a la vegada també som conscients que algun curs ha de millorar l’esbarjo i que a alguns alumnes (per sort pocs) els costa portar de forma correcta la mascareta i mantenir les distàncies de seguretat establertes … A partir de la setmana vinent serem més estrictes amb l’aplicació de la normativa COVID.

Recordem la importància de la comunicació fluïda entre família i institut. És molt important que aviseu al tutor/a i a l’equip directiu si el metge ha programat un test PCR al vostre fill/a i naturalment del seu resultat.

El Departament de Salut ens demana que us fem arribar el document Autorització per al procediment de gestió de casos i contactes de la COVID-19 als centres educatiusL’objectiu de demanar aquesta autorització a totes les famílies dels centres educatius de Catalunya és agilitzar els procediments en cas de tenir positius de COVID-19 al centre. Es demana que ompliu una autorització per a cada un dels vostres fills/es que siguin menors de 16 anys. Els alumnes a partir de 16 anys han de signar-ho ells mateixos. Hem donat el document en paper a tot l’alumnat d’ESO; cal signar-lo i retornar-ho a través del tutor/a. 

Salutacions cordials i bon cap de setmana

Equip directiu
Institut Jaume Balmes


FAMÍLIES BATXILLERAT

Benvolgudes famílies,


Fem una valoració positiva de la primera setmana de curs, tot i que sabem que caldrà fer alguns ajustaments i modificacions del Pla i del sistema híbrid en el Batxillerat, tant en els recursos tecnològics com en les estratègies didàctiques. Destaquem i agraïm la  bona disposició i col·laboració de la majoria de l’alumnat en aquest inici de curs tan complicat. Estem molt contents de les entrades i les sortides, de com van els desplaçaments pel centre i de com han començat les classes.  

Recordem la importància de la comunicació fluïda entre família i institut. És molt important que aviseu al tutor/a i a l’equip directiu si el metge ha programat un test PCR al vostre fill/a i naturalment del seu resultat.

El Departament de Salut ens demana que us fem arribar el document Autorització per al procediment de gestió de casos i contactes de la COVID-19 als centres educatius. L’objectiu de demanar aquesta autorització a totes les famílies dels centres educatius de Catalunya és agilitzar els procediments en cas de tenir positius de COVID-19 al centre. Es demana que:
  •  alumnes menors de 16 anys: haureu d’imprimir el document, signar-lo i retornar-ho a través del tutor/a del vostre fill/a, directament en paper.
  •  alumnes a partir de 16 anys: han de signar ells mateixos el full que els donarem dilluns a l’Institut. 
Us recordem que dimarts vinent farem les reunions amb les famílies de 1r de batxillerat a les 18h i de 2n de batxillerat a les 19h. Us hi esperem.Al Calendari i aquí teniu els enllaços de les reunions:

Salutacions cordials i bon cap de setmana

Equip directiu
Institut Jaume Balmes

FAMÍLIES BATXILLERAT

No Comments

Post A Comment