“I tu, qui ets?” Inauguració de la Mostra “EN RESIDÈNCIA”

El dimarts, 24 maig a les 17.00 h obrim la mostra del procés creatiu EN RESIDÈNCIA de Cos Col·lectiu a l’Institut Jaume Balmes. Del 24 al 29 de maig de 10.00 a 20.00 h, a la Sala Castellví de El Born CCM.

Com és l’adolescència avui en dia? Quin lloc ocupa l’aparença del cos en aquesta fase? Com sedueixen l*s adolescents? S’assemblen les adolescències del present a les del passat? Aquestes han estat algunes de les preguntes-disparadores durant el nostre procés d’investigació-creació artística, que han partit de l’ànim de treballar al voltant de l’adolescència avui dia i al llarg de la història.

Com a Cos Col·lectiu, la nostra voluntat ha estat des d’un principi enfocar el procés des d’una mirada antropològica. Per això vam partir de la investigació de diferents hàbits, desitjos i memòries entre l’alumnat: la mateixa relació amb els objectes, els referents en els quals s’emmirallen, l’àlbum fotogràfic familiar, etc. A partir d’aquests dispositius d’experimentació artística, de debats a classe i de la visita a diferents exposicions d’El Born CCM, el grup va mostrar interès en continuar indagant en dues vessants: en les formes de seducció i les relacions sexoafectives a través de diverses entrevistes realitzades a joves i professorat del centre i, per altra banda, en la corporització de diversos estils de vestimenta populars des de la dècada dels 70 fins als nostres dies. La mostra final presenta un conjunt de fotografies, vídeos, instal·lacions i collages que donen forma a aquest univers teixit entre totes.

Amb el grup d’estudiants: Natalia Amich Da Silva, Mariana Valeria Flores Alanya, Dagna Isabel Gil Arboleda, Iman Lachhab Boudina, Lea Maurus Mayoral, Chertzi Isabell Padilla Hurtado, Mar Peralta Heredia, Maria Rey Rubio, Denisa Maria Stan, Chlöe Suari Calavia, Lucía Zamora Bodega i les professores Elisenda Vila Basté i Carme Clavero; i la mediació de Transductores i El Born CCM.

Contacta amb el centre

Contacta

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.