Gran Èxit de les 50 Hores esportives

El passat cap de setmana l’esport al Balmes va escriure una altra pàgina d’or en la seva història, amb la celebració de les 50 Hores Esportives de l’Institut.

El cap de setmana començava ja divendres al migdia, amb la ballada multitudinària de bastons al carrer Girona, i seguia amb les 6 hores de voleibol infantils per a l’alumnat de 1r, 2n i 3r d’ESO. Dissabte era el torn de les esperades 10 hores de futbol sala i el torneig 2×2 de voleibol d’adults, i a la tarda es va celebrar la “Gran Nit del CORB”, que va reunir orientadors i orientadores que no es van cansar de trobar fites per l’Institut i pel barri. Finalment, diumenge la traca final, amb el torneig 6×6 de voleibol, el més multitudinari.

Èxit absolut, amb més de 600 participants inscrits i un cap de setmana ple de color, esport i diversió a l’Institut.  Més enllà dels resultats, van ser jornades festives i de cohesió, i estem molt agraïts amb tothom per la seva participació!

Un cop ja recuperats, aquest mes de juny continua l’activitat, i és que el cap de setmana vinent (11 i 12 de juny) els equips de voleibol disputaran el torneig KDM de voleibol platja a Calafell, mentre que els equips de futbol sala aniran a La Cerdanya el cap de setmana del 24, 25 i 26 de juny a disputar la Futsal Copa Cerdanya.

Contacta amb el centre

Contacta

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.