Calendari

FOTOWETTBEWERB Balmes 2016 –CONCURS DE FOTOS Balmes 2016

Deutschland in unserem Alltag – Alemanya en el nostre dia a dia


El Seminari d’Alemany de l’Institut Jaume Balmes convoca el primer concurs de fotos d’objectes o productes de la nostra vida quotidiana que siguin alemanys o estiguin relacionats amb Alemanya.

BASES

1. El concurs s’adreça a tot l’alumnat d’alemany de l’Institut Jaume Balmes de Barcelona.

2. Les fotografies hauran de respectar la temàtica “Deutschland in unserem Alltag”, és a dir, constatar la presència d’Alemanya en la vida quotidiana.

Les fotografies consistiran en retrats d’objectes, monuments, productes o qualsevol material, acte o realitat que demostri la presència del país i de la cultura alemanya en les nostres vides. L’àmbit de les fotografies inclou tot el territori català.

Cal acompanyar la foto d’un text o argument explicatiu, en base al model de l’exposició “Deutsch in meinem Alltag” (instal·lada al replà de la segona planta). Els textos poden ser en alemany, català o castellà.

3. Les fotografies fetes amb mòbil o qualsevol altre suport s’han d’enviar per correu electrònic a l’adreça: alltagbalmes@gmail.com

4. El termini d’enviament de fotos comença el dia 12 d’abril i s’acaba el dia 21 d’abril a les 24 h.

5. El jurat valorarà la correcció, originalitat i creativitat per sobre de la qualitat de la imatge fotogràfica. El guanyador del concurs es donarà a conèixer el dia de Sant Jordi, en el marc de les activitats del centre.No Comments

Post A Comment