Final Nacional de Cros a Blanes

El passat diumenge 10 d’abril va tenir lloc, a Blanes, la Final Nacional de Cros de Catalunya.

Un total de 22 alumnes de l’Institut, que havien aconseguit la classificació a través de participar en les curses de la Challenge de Cros Escolar de Barcelona, van córrer en els diferents circuits en un matí on l’esport va anar acompanyat del Sol, la calor primaveral, la diversió i els amics i amigues!

Una edició amb molt nivell (alguns dels millors atletes de base de Catalunya van córrer al costat dels “CORB’s” del Balmes) on, com sempre, vam estar a l’altura de les expectatives!

Amb tot plegat, volem felicitar als 22 corredors i corredores que vau acabar, amb molt bona nota, la cursa, i especialment felicitar a l’equip infantil femení (Marina Gallego, Rita Guamis i Nora Ferrer) i al cadet femení (Emma Varela, Gemma Domènech i Lola Guamis) per les 2a i 3a posició respectivament en la classificació per equips! Tot un orgull veure la samarreta del Balmes dalt del podi d’un esdeveniment d’aquestes característiques!

Ara ja sabeu, a seguir entrenant, i l’any que ve, a repetir els bons resultats!