Final Copa Volei CECB (23/4/2016): Campiones!!!

Final Copa Barcelona: Jaume Balmes 3 – 2 Els Arcs

Emoció sense límits!

Avui és un gran dia. Sant Jordi. Roses, llibres, amor i voleibol. Al pavelló de Santa Isabel es juguen les 4 finals de la Copa Barcelona. Quines juvenils té l’escola alemanya! Orlandai no ho posa gens fàcil, però acaba perdent. Orlandai infantil no en deixa caure ni una i supera a La Salle Bonanova. I els petits alevins d’Orlandai guanyen a l’escola Aula.

Nosaltres, comencem el partit amb retard, però amb les mateixes ganes de no deixar caure les pilotes, de donar-ho tot i de fer el partit de la nostre vida. Xexoleno (el nostre osset de peluix), ens dóna un toc de bon rotllo al tens pavelló. Arriben les rivals del que podríem dir ja un clàssic. Els Arcs venen igual de preparades que nosaltres, però amb un toc de ràbia per la revenja de la lliga. L’escalfament no és el mes encertat, ja que els àrbitres no ens deixen gaires minuts per agafar confiança. L’àrbitre xiula l’inici del partit, amb el servei a favor dels Arcs. Tot i així, el recuperem ràpid. Poc a poc, ens anem posant per davant seu amb relativa facilitat fins a aconseguir endur-nos aquest primer set per 25-21. Al segon set se’ns complica la cosa. Els Arcs reben la majoria dels nostres atacs, fallem massa serveis i cauen pilotes a terra. Com a conseqüència, els Arcs guanya aquest segon set (22-25). 1-1 al marcador. Entrem a la pista amb confiança i sense pressió; queda molt partit. El problema és que elles pensen el mateix. Això ens perjudica fins al punt que tot i construint i lluitant fins al final, s’enduen un altre set a la butxaca (18-25). Teníem el partit a les mans, i ara l’estem deixant marxar. No podem permetre-ho. Així que al quart set hem girat el partit. Serveis dins, atacs bons, recepcions a la col·locadora i una força psicològica ben amunt. Amb moltes dificultats però guanyen el quart (25-23). Tie Break. Les grades de peu. Els càntics ressonen per tot el pavelló. I com no oblidar el mal de panxa ocasionat pels nervis. Sabem que hem de començar des del primer punt, per tant, culs a baix, peus en moviment, mans obertes i a acabar el partit amb una victòria. Patim i patim. 14-11, ho tenim ben encaminat amb 3 pilotes de partit. 14-12. 14-13. 14-14. Els Arcs ha remuntat i ara tenen 3 pilotes de partit elles 14-15, 15-16, 16-17… Semblava tot perdut, però no fallem i empatem el partit a 17. Finalment la sort ens acompanya. Aguantem els nervis… Guanyadores de la Copa CEEB de Barcelona 2016!!! Tothom eufòric, flipant i sense creure’ns-ho. A part d’això, tenim una súper noticia. Lleida ens espera, per a jugar contra els guanyadors de Girona, Tarragona, Lleida… No podem estar més il·lusionades, encara estem assimilant-ho. Que es preparin que anem fortes. Marxem totes amb una rosa de xuxe ben dolça, una copa molt maca i un gran somriure a la cara. I sense oblidar que si ens llevem ben d’hora, ben d’hora, ben d’hora… i creiem en l’equip qualsevol repte es pot superar. Aquest partit mai s’hagués pogut guanyar sense la suma de totes…

Aspectes a destacar: les ganes de lluitar fins al final, els ànims, l’atac i l’afició que està sempre donant-ho tot

Aspectes a millorar: més confiança en els moments difícils, controlar els nervis, algunes recepcions i serveis