Festa de l’Orla ESO4

La setmana passada l’alumnat d’ESO4 va celebrar la seva Festa de l’Orla. Aquesta va ser organitzada pel propi alumnat. Va ser una festa plena de bons moments.

Els presentadors van donar inici a l’acte, després es van llegir discursos i es va interpretar música en directe. Els tutors i tutores també van llegir-los els seus discursos i van fer el lliurament de les orles. Després de les fotos de cada grup i de moltes més actuacions, l’alumnat va fer un obsequi a cada tutor i tutora. També van donar uns premis: el més durmilega, el “copión”, el més alt, el “cotilla”, “l’historiador”, el “cotorra”… i moltíssims més!

A la sala d’actes es va fer un Kahoot on havien d’endevinar a qui pertanyia cadascuna de les fotos projectades on s’hi veien nens i nenes. Poc després, van continuar les actuacions, el pica-pica, el “photo call”… A través d’IEduca l’alumnat i les famílies rebran les fotos de l’acte.

Va ser una festa divertida que de ben segur recordaran molt de temps, igual que aquests darrers 4 cursos al nostre institut! Bona sort en la nova etapa!

Contacta amb el centre

Contacta

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.