Èxit a les olimpíades Catalanes de Geologia (3/2/2017) i Biologia (4/2/207)El passat divendres 3/2 es va celebrar la fase catalana de les Olimpíades de Geologia 2017. Els nostre alumnat va anar a la seu de la UAB i el resultat va ser esplèndid: 

  • 6 alumnes del centre entre els 10 primers i en Quim Oliver va ser el guanyador de la seu UAB (classificant-se per anar a la fase estatal a Salamanca). 

El dissabte 4 de febrer, els alumnes: Nil Salvat, Pau Casanovas, Amanda Casanovas i Elisa Lora, var participaran a la fase catalana de l’Olimpíada de Biologia 2017, a la seu de la UAB. Són unes proves molt exigents, ja que només deixen participar 4 alumnes per centre i la mitjana de notes de 1r Batxillerat que demanen com a requisit està al voltant del 9. 


  • A la seu de la UAB hi havia 200 participants, dels que es van seleccionat 13 places per passar a fer la part pràctica el proper dimecres vinent (8 de febrer) a la tarda. Els nostres alumnes Pau Casanovas i Nil Salvat han estat seleccionats per a la 2a fase!!

Motes felicitats a tots els participats i especialment a en Quim Oliver, en Pau Casanovas i en Nil Salvat. I molta sort per a la fase de Salamanca i la del proper dimecres 8 de febrer.
No Comments

Post A Comment