Èxit a la Fase Final dels Contes a l’esprint

Dijous 17 de maig al llarg de tot el matí es va fer a la seu del CESIRE el lliurament dels premis dels Contes a l’Esprint i a més a més es van portar a l’escenari els contes guanyadors en el concurs d’Escenes a l’Esprint.

Amb un jurat de nivell: Jordi Muñoz, director de l’Escola d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès, Maria Agustina Solé, del Jove Teatre Regina i directora de la companyia La Trepa, Eduard Vitrià, tècnic docent del Servei d’Innovació del Departament, Mercè Ubach, traductora, escriptora i editora i Montserrat Peláez, membre de l’equip CESIRE, els dos grups guanyadors del Balmes van obtenir el 2n premi.

  • Categoria A de 1r i 2n d’ESO: 2n premi de l’Escenes a l’Esprint per a Ainhoa Vélez, Ignasi Rodríguez, Carola Blanco, Itziar Molinuevo i Wen He, van aconseguir unes entrades pel Teatre Regina i pel Museu de les Il.lusions.
  • Categoria B de 3r i 4t d’ESO: 2n premi dels Contes a l’Esprint per a Guillem Onrubia, Julian Puig, Alba Valdivieso, Damaris Daza, Berta Mallarach i Tizita Lorés que van aconseguir també unes entrades pel Regina i un lot de llibres.


Felicitats a tots i a continuar escrivint, jugant i gaudint.No Comments

Post A Comment