Èxit de participació en les primeres 9h de Futsal!

Aquest passat dissabte, de 9 a 18h, van tenir lloc la primera jornada futsalística de la història de l’Institut!

Més d’un centenar de persones van fer cap al Balmes i van poder gaudir d’un matí de futbol sala d’aquells que són recordats: música, bar, partits i companyia afable…què més es pot demanar!

Un total de 17 equips, tots ells de nivell, van disputar el torneig 5×5 a la pista gran. Un campionat que no era massa propici a quinieles, ja que l’alt nivell feia difícil preveure un guanyador. Finalment, i en una final contra BICHO (1r de Batxillerat), l’equip d’ENTRENAPROFES (entrenadors + professors) van endur-se a casa la Copa. A les portes de la final s’hi van quedar, per la seva part, dos equips d’ex-alumnes, el TABOR TEAM i el JUNTS PEL GOL. L’MVP del torneig va ser escollit pels organitzadors, i es va decidir donar-li a Quim Oliver, de l’equip finalista Bicho.

Destaquem també la presència de dos equips femenins que van fer-ho molt bé, i també d’un equip de pares valents que es van atrevir a competir contra els ganàpies que corrien per allà, CAN TEULADA.

En el 3×3 un total de 12 equips van participar en la competició, proclamant-se campió l’equip CANDELA’S TEAM, format pel Jan Rey, l’Ignasi Gil i la Candela Sancho, escollida MVP femenina del torneig. La final la van disputar contra l’equip revelació del campionat, format pel petit Roger Panadès, la seva germana Maria i la Nora (o Norinha) Ferrer!

En definitiva, us donem les gràcies a tots i totes, ja que vau ser claus en l’èxit de la jornada! Veure la pista del Balmes a petar és digne d’una final de Champions…i qui sap, potser en uns anys, al pas que anem, ens escullen com a seu d’algun partit oficial de la selecció catalana!

Us deixem un recull de les fotos del torneig…

Per tot plegat, esperem que gaudíssiu d’un bon matí, i desitgem tornar-nos a trobar l’any que ve, amb ganes i idees renovades!

GRÀCIES, i FUTSAL!

Coordinació Futbol Sala AEE Institut Jaume Balmes

No Comments

Post A Comment