ESO4: Campanya informativa ensenyaments postobligatoris


Benvolguda família d’alumnat de 4t d’ESO, 


Sabem que estem vivint uns moments complexos. Des del tancament dels centres educatius, les administracions i professionals de l’educació continuem treballant incansablement per acompanyar-vos, donar resposta a aquesta situació excepcional i preparar-nos per recuperar un ritme de normalitat tan aviat com les condicions ho facin possible. 


És per això que us demanem la vostra atenció, perquè aquest és també un moment important per al vostre fill o filla que està a punt d’acabar 4t d’ESO i les famílies us heu de preparar per a la preinscripció als ensenyaments postobligatoris que tindrà lloc a partir del 27 de maig.

  • Us adjuntem una carta-fulletó signada per Josep Gonzàlez-Cambray i Joan Subirats, President i Vicepresident del Consorci d’Educació de Barcelona, amb la informació rellevant actualment disponible (calendari, orientacions de l’oferta educativa…) perquè pugueu decidir sobre com continuar la propera etapa formativa.
  • Us demanem que us mantingueu connectats a edubcn.cat, on trobareu tota la informació actualitzada. Com sabeu, el Saló de l’Ensenyament (previst al març) es va suspendre i tota la informació de l’oferta educativa la trobareu a través d’Internet a les pàgines web dels centres educatius, així com a la del propi Consorci d’Educació. 


És important que tingueu present totes les possibilitats formatives que s’obren després de l’ESO, perquè totes són opcions de futur. Cada any millorem l’oferta formativa per adequar-la a la diversitat de perfils i situacions (com els nous formats de batxillerats professionals, en 3 anys…, els nous cicles o les passarel·les PFI) perquè tothom pugui seguir avançant. 


La solidaritat i la cooperació de tothom -professionals, famílies i alumnat- ens ajudarà a superar aquesta situació. Desitgem que passeu aquests dies de la millor manera possible i que ens tornem a veure ben aviat als centres educatius.

Rebeu una cordial salutació,Equip directiu
No Comments

Post A Comment