ESO1: Projecte “22 dies en 22 peus”

Durant el primer trimestre, a 1r ESO hem portat a terme el projecte «22 dies en 22 peus, aventura en solitari a l’Atlàntic 2023», un programa educatiu que proposa als alumnes fer el seguiment d’una regata transoceànica en temps real. Una persona, en solitari, sense assistència a bord d’una embarcació minúscula impulsada pel vent, ha de travessar l’Atlàntic, des de la Bretanya francesa fins al Carib.

El passat 30 de novembre es van fer unes xerrades al centre sobre què comporta fer una regata transoceànica creuant l’Atlàntic en solitari per l’Òscar Trives, un navegant experimentat.

El seguiment de la Mini Transat 2023 propicia el marc per a uns aprenentatges amb sentit, motivadors, contextualitzats i globalitzats per ajudar a comprendre el mar i la cultura marítima d’una manera global. Es fomenta l’autonomia, la iniciativa personal, la creativitat, el pensament crític i la capacitat d’autoorganització. Es treballen els continguts curriculars, agrupats en 3 eixos: el mar, l’ésser humà i la navegació.

Contacta amb el centre

Contacta

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.