Erasmus+: l’Alumnat d’Alemany a Berlín

Els alumnes de primer de batxillerat que participen en el projecte Erasmus+ 2022 “Barcelona-Berlín: Das Leben in zwei Metropolen” han tingut l’oportunitat de visitar l’institut Friedrich-Ebert Gymnasium a Berlín i estudiar el fenomen de la gentrificació a Berlín in situ.

L’experiència està sent molt enriquidora per a tots. Acompanyats pels alumnes alemanys que participen en el projecte, hem visitat cinc barris gentrificats de Berlín, entrevistat els veïns i comerciants, comparat el present amb el passat i descobert similituds entre els reptes que afronten Barcelona i Berlín. A més, hem aprofitat per visitar museus, aprendre sobre l’apassionant i turbulenta història de Berlín i descobrir la gastronomia berlinesa.

El més important, sens dubte, són les relacions personals que s’han establert entre els alumnes. Hem fet amics i hem practicat la llengua alemanya.

Ens agradaria agrair a l’institut Friedrich-Ebert Gymnasium per la seva col·laboració i al programa Erasmus+ per fer possible aquest projecte, que de ben segur els alumnes no oblidaran. Aquí teniu un recull d’imatges del viatge.

Contacta amb el centre

Contacta

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.