Embolcalls + sostenibles

Som tres alumnes de 1r d’ESO A. El dia 12 de febrer vam anar a la sala d’actes, on va començar la nostra aventura amb els Embolcalls Més Sostenibles. L’Ona, la Maria i l’Albert, ens van ensenyar els resultats de la diagnosi que s’havia fet durant tres dies a l’octubre, i ens van fer obrir els ulls sobre la importància de no generar residus.

Després, a la classe, vam debatre sobre la sostenibilitat, sobre si havíem “menjat petroli”, és a dir, com estaven envasats els aliments que havíem menjat, el recorregut que feien i què suposen per al medi ambient, i també vam pensar què podíem fer per evitar-ho.


Més tard, cada classe va dissenyar un PLA D’ACCIÓ i es va comprometre a millorar els seus resultats. A més, ens van oferir que ens regalarien un embolcall reutilitzable; per aconseguir-lo, havíem de fer una sol·licitud demanant un boc’n’ roll, i les peticions més originals i boniques obtindrien un premi extra.


Avui ens han repartit els embolcalls i els premis per les peticions més originals, que són uns gots reutilitzables amb el logo del nostre institut. A partir de la pròxima setmana, hi haurà una altra diagnosi i la classe que aconsegueixi la millora més gran, tindrà una recompensa sorpresa.


Aquesta ha estat la nostra experiència amb els Embolcalls Més Sostenibles! Potser encara en vindran més! 


Lucila Vergara, Yasna Reina i Nora Valls 


No Comments

Post A Comment