Calendari

Els equips cadet i juvenil federats, de l’AEE Institut Jaume Balmes, ascendeixen a Segona Divisió Catalana de Volei. Moltes felicitats!!!

 L’ascens a Segona Divisió no ha estat senzill, és el resultat d’un gran esforç per part dels dos equips des de l’inici del curs. Tant el cadet com el juvenil federats s’ho han guanyat en cada partit amb la serenitat i la potència que les caracteritza, però també fora de les pistes, demostrant la seva veritable passió pel vòlei, a l’institut, cada dia.
A l’inici del curs començava a entrenar a aquests dos equips Pol Estalella i a treballar amb elles convençut de que haurien de jugar a Segona Divisió. Des del primer dia que les va veure entrenar ho va tenir clar, i així els hi ho va transmetre. En Pol ha demostrat ser una gran entrenador que ha viscut de manera intensa aquest any, deixant de banda la seva faceta de jugador per apostar per elles.
Just un any després, pot sentir-se orgullós del que ha aconseguit. Ha fet somiar els nostres equips i demostra’ls-hi que no han de posar-se límits, han d’aspirar sempre al més alt i no rendir-se sota l’adversitat. Una lliçó que acompanyarà aquestes noies al llarg de la seva vida.
Però tota aquesta màgia és possible, també, a causa de l’esforç que es realitza, des de fa anys a l’Institut Jaume Balmes, potenciant l’esport entre els seus alumnes. Un Institut que fomenta diàriament un gran nombre d’activitats esportives per a enriquir als seus alumnes, també en l’àmbit escolar.

A la GALERIA MULTIMÈDIA en teniu més fotos

No Comments

Post A Comment